Jammyband 2Op 14 februari een optreden vanaf 13.00 uur.

The Jammyband is ongeveer 3 jaar geleden begonnen, met gewoon een beetje te jammen voor de lol in de Studio van Flip van Thiel (bekend als sologitarist van Level en de Hotfighters).
Er begon een vast groepje te vormen met Flip, Jan, Peter, Hendri, Siep, Danielle en Monique en dat vormde het bandje wat nu optreedt als “The Jammyband.
Flip van Thiel is de muzikale leider van de band en weet met zijn akkoordjes de toon te zetten. Zijn zoon Peter van Thiel leerde drummen, maar bassen doet hij liever. Ook zijn jongste zoon Hendri van Thiel leerde drummen van zijn grote broer Peter en slaat zijn stokjes raak! Schoonzoon Jan Koopman leerde de slag/solo gitaar van Flip en slaat zijn snaren! Schoondochter Danielle Samson kon een goed nootje zingen met haar mooie stem, daar kwam ook zijn dochter Monique Koopman – van Thiel als zangeres bij. Siep Koolstra maakte de band als Toetsenist en Zanger compleet. Ook hij heeft al de nodige ervaring en heeft in verschillende bandjes gespeeld, maar hij voelt zich bij de Jammy volledig thuis.

Bron: http://www.thejammyband.nl