Wij hebben inmiddels het boek ontvangen!


Hieronder enkele foto’s van ons tijdens het bekijken van dit boek.

 

interne presentatie (3)interne presentatie (11)

 interne presentatie (5) interne presentatie (6)

interne presentatie (9)

De presentatie van dit boek  is op 20 december 2014 voor genodigden om 11: 00 uur .

 Vanaf omstreeks 13:00 uur kunt u uw bestelling ophalen.

Het Vervolg.

De eerste versie van het boek verscheen tien jaar geleden en is zelfs na herdruk al jaren uitverkocht. Omdat de vraag naar het boek nog steeds ontzettend groot is, heeft het Wijkmuseum Soesterkwartier het initiatief genomen om een heruitgave te maken. Naast het bestaande verhaal heeft de redactie  de nieuwe kennis over de geschiedenis van het Soesterkwartier en de informatie over de veranderingen in de wijk gedurende de afgelopen tien jaar in het nieuwe boek opgenomen.

De prijs van het boek: ‘Dit is het Soesterkwartier‘  is €19.50.

Evenals de eerdere versies is ‘Dit is het Soesterkwartier’ volledig samengesteld door bewoners van het Soesterkwartier zelf. Daartoe is een kleine redactie samengesteld die de inhoud van het boek heeft bepaalt. De eindredactie lag in de handen van professional Annemarie Postma. De (eind)redactie heeft bekeken waar bijdragen van wijkbewoners het beste tot hun recht kwamen.

U kunt dit unieke boek kopen in het museum  op de openingstijden of bestellen via onderstaand formulier.

Bestel-formulier

Bestel-formulier voor het boek: "Dit is het Soesterkwartier."

  • Prijs: 19,50 €
    .
  • 0,00 €
    Bij verzending per post komt er € 10,00 bij.Bij meerdere boeken volgens porto-kosten van Post.nl .Leg dan even contact met ons. U kunt het totaalbedrag storten op nr: NL86INGB0002743475 tnv Wijkmuseum Soesterkwartier met vermelding van:Boek (zet hier ook uw adres/emailadres bij!! het is anders niet te controleren van wie het bedrag is!) Door de knop verzenden in te drukken gaat u akkoord met deze aankoop. Alleen wanneer het bedrag op onze rekening staat ontvangt u een bevestiging van ons. Het boek is daarna op te halen in het Wijkmuseum op de openingstijden.